Det kan jeg også

Kaj Hansen

Kort præsentation :

KOK - Tjener - Pædagog -  Diplomleder   Voksenunderviser   & selvlært rådgiver

Det kan jeg også

Frivilligt arbejde:

Jeg bruger en del af min fritd på frivilligt arbejde og det har jeg selv rigtigt meget glæde af og det er til gavn for en del andre mennesker de steder hvor jeg i øjeblikket lægger mine kræfter er.


Østerdalen 8 B

5260 Odense S

telefon 53701954


Hvad er Café Exit?


Café Exit er en forening, som ønsker at støtte ex-indsatte og indsatte, som under fængselsopholdet beslutter sig for at starte på en frisk. Café Exit har en række tilbud, som spænder fra uformelt, hyggeligt samvær over beskæftigelsesprojekt og gældsrådgivning til samtaler med terapeut og psykolog. Målet er at skabe nye netværk og hjælpe indsatte og ex-indsatte til at leve som aktive mennesker uden kriminalitet.
Tryk på logoet her for at få mere at vide;


Hos Café Exit er jeg en del af Odense afdelingen:


Her er jeg Huskok i forbindelse med vores Caféeftermiddage som afvikles 1. onsdag i hver måned


Derudover er jeg frivillig gældsrådgiver :-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-


Hvad er Red BarnetVerdens førende uafhængige organisation for børn


Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande. Vi redder børns liv. Vi beskytter og styrker dem. Vi kæmper for deres rettigheder. Vi er Save the Children – verdens førende uafhængige organisation for børn.


Red Barnet yder nødhjælp og forebygger katastrofer. Vi bekæmper vold, overgreb og mobning. Vi sikrer skolegang, opbygger fællesskaber og styrker børns modstandskraft. Vi arbejder politisk for de dårligst stillede børn og skaber debat om børns livsvilkår.


Red Barnet arbejder i lande, hvor katastrofer, krige og sult truer børns liv. Vi underviser børn i, hvordan de kan forebygge og mindske en katastrofes omfang. Vi rykker ud med mad, vand og medicin, når en katastrofe eller konflikt rammer. Vi opretter sundhedsklinikker og børnevenlige områder og sikrer, at børn kommer hurtigt i skole igen.


I Danmark forebygger og bekæmper vi mobning i danske skoler, institutioner, sportsklubber og på nettet. Vi arbejder for at stoppe alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. Vi hjælper børn, der lever i fattigdom og arrangerer ferielejre o


Red Barnet har mere end 1.000 frivillige, der er organiseret i vores 66 lokalforeninger i hele landet. Vores frivillige giver oplevelser til børn på ferielejre, i naturen og i lokale fælleskaber. De driver også genbrugsbutikker og spiller en vigtig rolle ved Red Barnets årlige landsindsamling, hvor der typisk er omkring 10.000 tilmeldte indsamlere.

Tryk på logoet for at se mere om Red Barnet

¨

Hos Red Barnet er jeg frivillig i Odense og hjælper med en af deres sommerlejre